Magunkról

Cégünk, a Dombó-Ware Bt. 1995-ben alakult. Célunk a lakossági és céges partnereink maradéktalan kiszolgálása volt és maradt a mai napig!

Jelmondatunk: Számítástechnika mindenkinek!

Mivel nem vagyunk egyedül a piacon, így mindig a legjobbat, legkorszerűbbet kell nyújtanunk vásárlóinknak, olyan színvonalon, hogy minden ügyfelünk megbízható partnerre találjon bennünk. Folyamatosan keressük az olyan stabil beszállítói kapcsolatokat, akikkel hosszútávon tudunk együttműködni célunk elérése érdekében.
Több márkás számítástechnikai termék és alkatrész beszállítójával, forgalmazójával tartunk fenn sok éves partner-kapcsolatot.

Elsősorban szolgáltatásainkkal szeretnénk megnyerni vásárlóinkat, hiszen gépeket összerakni (majdnem) mindenki tud, de azokat megfelelően konfigurálni, karbantartani csak azok tudják, akik megfelelő szakértelemmel, több éves szervizháttérrel és olyan beszállítói kapcsolatokkal rendelkeznek, melyek biztosítják a lehető legrövidebb ügyintézést, a számítógépek és perifériák legrövidebb kiesését a termelésből vagy az otthoni kikapcsolódásból. Úgy érezzük, nekünk sikerült elérni, hogy ügyfeleink megelégedéssel térjenek vissza hozzánk.

Ingyenes szaktanácsadással próbáljuk megkeresni a felhasználói igénynek legjobban megfelelő konfigurációt.

Sorozatos akcióinkkal - melyek kiterjednek a komplett gépeken kívül alkatrészekre és szoftverre is -, próbálunk segíteni azoknak, akik nem szeretnének lemaradni ebben a rendkívül gyorsan változó világban, de a családi költségvetést is figyelembe kell, hogy vegyék.

Használt gépeink, notebookjaink, monitoraink és alkatrészeink többszörös bevizsgálás után kerülhetnek csak újra értékesítésre! Ebben az esetben természetesen a használt terméknek megfelelő, kedvezményes áron adjuk át a kiválasztott alkatrészt.

A fejlesztéseknél a régebbi alkatrészek beszámításának lehetőségét biztosítjuk ügyfeleinknek. Az elavult számítógépek, alkatrészek, nyomtatók, monitorok szükség szerinti elszállításáról és megsemmisíttetéséről gondoskodunk.

Céges partnereink többféle karbantartási szerződés-típus közül választhatnak - havi, negyedéves, féléves és kombinált -, melyek biztosítják, hogy számítástechnikai eszközeik mindig a legmegbízhatóbban működjenek. Ennek keretében a karbantartáson, rendszergazdai feladatokon túl a meglévő rendszer fejlesztésére is javaslatot teszünk. Szükség esetén természetesen a fejlesztés kivitelezését is meg tudjuk oldani.

Az elmúlt idők eseményei között a 2015-ös év tartogatta cégünk számára a legjelentősebb pozitív változásokat!

15 év után új helyre költöztünk, ahol barátságosabb környezetben és bővített profillal várjuk kedves vásárlóinkat!

Ebben az évben kezdtünk el egy új kiegészítő profillal - a LED fényforrásokkal - foglalkozni, ami kiterjed a LED szalagoktól a LED reflektorokig, de akár az autós fényforrásokig is! Szinte minden igényt ki tudunk elégíteni az otthoni konyhai, szobai világítás megoldástól az üzletek, csarnokok megvilágításáig! Szükség esetén LEDes utcai világítótestek beszerzését is vállaljuk!

Szintén idén kezdtük el - környékünkön egyedüliként - az egész évben felhasználható pirotechnikai termékek forgalmazását. Raktárkészletünkből a 14 éves korosztálytól kezdődően akár a felnőtt tűzijáték imádók igényeit is ki tudjuk elégíteni!
Legyen névnap, szülinap, ballagás, esküvő, falunap vagy egyéb rendezvény biztosítani tudjuk a tűzijátékokat és a megfelelő pirotechnikai hátteret! Szükség esetén kedvező áron tudjuk vállalni komplett tűzijátékok megrendezését az engedélyek beszerzésétől a lebonyolításig!

Dombó-Ware – Garancia a minőségre!

 

 

Betöltés...