Számítástechnika

A Dombó-Ware Számítástechnikai Szaküzletet és Szerviz-et 1995-ben indítottuk útjára!

Elsődlegesen akkor még számítástechnikai hardver- és szoftvertermékek forgalmazásával, szervizelésével, hálózatok tervezésével, kialakításával és ezek üzemeltetésével foglalkoztunk. Ekkor kezdtünk el kiépíteni partneri kapcsolatokat olyan nagykereskedésekkel, akik biztosítani tudták/tudják a zavartalan alkatrészellátást munkánkhoz.

Céges partnereink többféle karbantartási szerződés-típus közül választhatnak - havi, negyedéves, féléves és kombinált -, melyek biztosítják, hogy számítástechnikai eszközeik mindig a legmegbízhatóbban működjenek. Ennek keretében a karbantartáson, rendszergazdai feladatokon túl a meglévő rendszer fejlesztésére is javaslatot teszünk. Természetesen számítógép hálózatok tervezését, kiépítését és üzemeltetését is vállaljuk.

Üzletünkben szinte minden megtalálható, ami a számítástechnikával kapcsolatos lehet. Új és használt számítógépek, nyomtatók, egyéb kiegészítők és ezek kellékanyagai. Természetesen ezek javítását is vállaljuk, mert tudjuk, hogy ami elromolhat az el is romlik...

Ha valami nincs azonnal raktáron - hiszen több ezer termékről lehet szó... -, maximum egy-két napos szállítási határidővel szinte bármit be tudunk szerezni, amivel ügyfeleink igényeit ki tudjuk elégíteni!


Hírek és cikkek a kategóriából:

Cím ikonFirefox 41

A Mozilla elérhetővé tette népszerű böngészője, a Firefox 41-es verzióját. A változásokról részletesen a kiadási megjegyzések weboldal számol be...
 

Betöltés...