Led reflektor 20W mozgásérzékelővel, Ip65, 1800 Lumen, 120 fok, meleg fehér Life Light Led

Termék leírása:

Led Reflektor 20W mozgásérzékelővel, 1800 lumen, 120 fok szórásszög, meleg fehér. Ebben a led reflektorban 1 darab power smd led van, IP65 vízálló. Kiválóan alkalmas reklám táblák, kocsibejáró, üzlet-kirakat megvilágítására, 120 fok szórásszög! Kábel és dugvilla nékül! Life light led 2 év garancia!

Az Ön által kiválasztott terméken az érzékelőnek háromféle beállítási lehetősége van.
Megvilágítás (LUX) - ezzel a szabályozó szervvel lehet beállítani azt a megvilágítási értéket, ahol a lámpa bekapcsolása engedélyezve legyen.
Idő (TIME) - ezzel a szabályozó szervvel lehet beállítani azt, hogy a lámpa mennyi ideig világítson.
Érzékenység (SENSE) - ezzel a szabályozó szervvel lehet a passzív infra mozgásérzékelő hatótávolságát befolyásolni. A készülékben az alkonykapcsoló engedélyezi a mozgásérzékelő működését. Ha az alkonykapcsoló a mozgásérzékelőt engedélyezi és a mozgásérzékelő hatósugarában a környezetnél melegebb tárgy elhalad, megmozdul, akkor a mozgásérzékelő elindítja az időművet, amely a beállított ideig működteti a reflektort. A mozgásérzékelő az időművet mindaddig újraindítja, függetlenül attól, hogy az már fut, amíg az érzékelő hatósugarában változás van.Kb. 6 méterig működik biztonságosan a mozgásérzékelő!

Life Light led a garancia 2 év!

Csatlakozó típusa
230V csatlakozó
Feszültség (V)
265 AC
Teljesítmény (W)
20
Fényerő(Lumen)
1800
Szög (fok)
120
Szín (Kelvin)
3000
 
 

Betöltés...