Egy kis ismétlés a beszerzésről és a felhasználásról

Lassan ismét itt a szilveszteri tűzijáték őrület!

Jó, ha pár dologgal tisztában vagy, mielőtt bevásárolsz és felhasználod a termékeket!

A négy pirotechnikai osztályból az első és második kategória egész évben engedély nélkül használható, míg a harmadik csak szilveszterkor vásárolható és működtethető! A negyedik kategóriát csak pirotechnikusok használhatják és csak speciális engedélyekkel, bejelentésekkel!

Az első - 14 éves kortól használható - és második - 16 éves kortól használható - kategóriás termékek egész évben megvásárolhatók üzletünkben! Természetesen minden esetben igazolni kell, hogy a vásárló már jogosult a korosztályának megfelelő termék megvásárlására!
Itt biztos lehetsz abban, hogy azt a terméket kapod, amit szeretnél. Segítünk kiválasztani az alkalomnak legjobban megfelelő összeállítást, legyen az egy szülinap, házassági évforduló, esküvő vagy éppen csak egy baráti összejövetel! Elmondjuk, hogy mit kell tenni a termékkel, hogy biztonságosan tudd használni és igazán örömöd legyen a tűzijtékban.

A szilveszteri bulira való telepeket, rakétákat csak konténeres árusító helyen érdemes megvásárolni, ahol szintén garanciát vállalnak többek között a termékek működőképességére és természetesen az esetleg az ünnepek után megmaradt plusz "készletedet" is itt tudod leadni.
Ezek a konténerek december 28-ától 31-ig árusítják a nagyobb hatóanyagtartalmú termékeket, amit aztán december 31-én 18 órától január 1-én 6 óráig használhatsz fel.

Jó tudni azt is, hogy az egész évben kapható és használható első két kategóriából személyenként maximum 1-1 kg hatóanyagtartamú terméket tarthatsz otthon. A hármas kategóriából csak a meghatározott időn belül lehet max. 3 kg hatóanyagtartalmú termék a birtokodban!
Azért fontos a hatóanyagtartalom, mert ez nem egyezik meg a termék tényleges súlyával, ami a működtetéshez szükséges egyéb anyagot - pl. csomagoló anyagot - is tartalmazza!

Nézd át a mellékelt táblázatot, és ha ezt a pár egyszerű dolgot betartod és a csomagoláson lévő használati utasítás szerint használod a terméket, akkor a tűzijáték minden esetben szórakoztató lesz, és nem lesznek kellemetlen élményeid sem a hatóságokkal sem a látvánnyal kapcsolatban! Amennyiben kérdésed lenne, gyere hozzánk és nagyon szívesen segítünk!

Jó szórakozást kívánunk!

 

 

Betöltés...