WEB-lap készítés

WEB-lap készítésénél is célunk a magas minőség, az egyedi, az eredményes és hatékony megjelenés!

Ma már minden cégnek kell egy hatékony WEB-es megjelenés, egy "ütőképes", egyedi, jól menedzselhető WEB-lap, ami nem csak a pénzt viszi, hanem hatékonyan hozzájárul a cég bevételeihez!

Rengeteg olyan bemutatkozó oldalt látni, ahol ígérik a WEB-lap készítői, hogy egy egyedi, a megrendelő igényeinek megfelelő WEB-es megjelenést biztosítanak, de sajnos ez az esetek nagyon nagy százalékában nem, vagy csak részben teljesül és köszönő viszonyban sincs az elvárásokkal!
Tapasztalataink szerint sokan előre gyártott sablonokból, különböző keretrendszerekkel - sokszor csak "összetákolt" lapokat - sablon oldalakat sóznak rá a megrendelőikre, sokszor még a cég arculatának megfelelő design-elemekkel sem törődnek, nemhogy az esetleg kialakított és a már jól megismert arculati elemekkel, képekkel, színösszeállításokkal...

A mai kor követelménye szerint kialakított WEB-es megjelenéssel szembeni minimális elvárás a letisztult formavilág, a megrendelő arculatának internetes erősítése, ezeknek az elemeknek a kiegészítése, a szín- és formavilág teljes visszaadása képi- és hangulati elemekkel és eszközökkel egyaránt. Természetesen elvárás, hogy a megosztani szánt információk azonnal közzétehetők legyenek bármelyik közösségi fórumon és maximális élményt nyújtson bármilyen mobileszközön is!

Nem az internetről letöltött, kétes eredetű és felhasználhatóságú képekkel és videókkal dolgozunk, hanem a megrendelőink igénye szerint elkészített és összeállított egyedi fotó és videó anyagokat használunk!

Az eredményes megjelenéshez kell egy könnyen, érthetően és gyorsan menedzselhető háttér, ahol a legfrissebb híreinket, eseményeinket is meg lehet osztani a látogatókkal vagy bármelyik közösségi oldallal!

Az Ön egyedi, személyre szabott WEB-lapjához már csak pár dolog - és a mi szakértelmünk - kell, hogy az általunk kitűzött célokat Önökkel közösen meg tudjuk valósítani!

Referenciáink között van pár speciális oldal is, melyek termék-katalógusokat tartalmaznak képekkel-videókkal vagy éppen komplett WEB-áruházat üzemeltetnek teljes biztonsággal.

Személyes megbeszélés után több célirányosan elkészített látványtervet készítünk, ahol már megjelenik a megrendelő kívánsága szerinti egyedi kialakítás. Többszöri konzultáció után kialakított koncepció kerül át a megvalósítási fázisba, ahol természetesen még mindig van lehetőség az igények szerinti változtatásokra. Nálunk akkor kész egy WEB-lap, ha a megrendelőnk késznek nyilvánítja, elfogadja, mint számára mindenben megfelelő megjelenési forma.

Amennyiben erre igény van, átvállaljuk a domain név igénylés és bejegyzés, valamint a tárhely bérlést és a kész WEB-lap feltöltését és beüzemelését.

Az általunk készített oldalak minden esetben mobil barát és optimalizált formában kerülnek átadásra!

 

WebReform 2016

 

Betöltés...